Σάββατο, Νοεμβρίου 24, 2007

Η επίσκεψη......

Ο δάσκαλος κοίταξε παραδίπλα αλλά δεν είδε κανέναν μαθητή του. Ήταν κενή η θέση. Κανονικά έπρεπε να κάθεται ο Βασίλης εκεί. Η ντροπή του δασκάλου. Όχι γιατί ήταν τόσο άσχημο το σκάκι του, αλλά γιατί τον είχε κερδίσει ένας άλλος δάσκαλος.
Ο άλλος αυτός δάσκαλος, όμως, δεν ήταν τόσο επιτυχημένος δάσκαλος στο σκάκι όσο στη ζωή. Είχε πάρει τον Βασίλη από μικρό παιδί και του είχε μάθει να καμακώνει. Ο Βασίλης είχε μεγάλη έφεση στο συγκεκριμένο άθλημα το οποίο και ακολούθησε σε βάρος του σκακιού. Πολύ γρήγορα ξεπέρασε τον δάσκαλό του, Νίκο τον ελέγανε, και το όνομά του έγινε θρύλος και διαβατήριο στα χέρια των φίλων του.
Αρκετά συχνά, όταν οι φίλοι του γνώριζαν μια κοπέλα που τους άρεσε, αρκούνταν να πουν ότι είναι φίλοι του Βασίλη. Πολλές κοπέλες μην μπορώντας να έχουν τον θρύλο, λόγω έλλειψης χρόνου από την πλευρά του Βασίλη - ο Βασίλης ήταν ένας πραγματικός Δον Ζουαν και δεν έκανε διακρίσεις ανάμεσα στις γυναίκες που είχαν κλείσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας τους - ένιωθαν μεγάλη τιμή που θα είχαν τουλάχιστον την ευκαιρία να πάνε με έναν φίλο του.
Ας γυρίσουμε στον δάσκαλο, όμως, ο οποίος απορούσε με αυτή την απουσία. Όσο και αν τον είχε ντροπιάσει ο Βασίλης, θα ήθελε να τον δει μετά από τόσα χρόνια.
- Που είναι ο Βασίλης ; Δεν ήρθε ;
- Ήρθε δάσκαλε, πήγε να χαιρετήσει μια γνωστή του.
Ο δάσκαλος κούνησε το κεφάλι του δεξιά - αριστερά και μουρμούρισε
- Αδιόρθωτος
Το τρένο σε αντίθεση με το Air Bus είχε ηχομόνωση και έτσι επιτρεπόταν το σεξ στις καμπίνες.

1 σχόλιο:

ilovempampouinous είπε...

Κατ'αρχην διακρινω μια προφανη ζηλια προς τον Βασιλη ο οποιος κατα τα φαινομενα εθεσε εξ αρχης σωστες προτεραιοτητες στη ζωη του.

Κατα μεσον διακρινω μια πρωτοφανη ζηλια προς το αδελφικο αιμα σου αγαπητε bikti. Σου προτεινω να βρεις ενα τομεα (εκτος της συγγραφης σε blog) που να εισαι καλυτερος απο αυτον, για να παρεις το αιμα σου πισω.

Κατα τελος, βλεποντας αυτην την καταπληκτικη φωτογραφια της γκομεναρας που ειναι αναμεσα σε gkarkamelious και bikti, αποφασισα να μοιραστω μαζι σας την πρωτοτυπη εικασια του sofos και σας καλω να την αποδειξετε πειραματικα.

Συμφωνα λοιπον με την εικασια μου, το γινομενο της ομορφιας επι την εξυπναδα επι την διαθεσιμοτητα μιας οποιαδηποτε γυναικας ειναι παντοτε σταθερο!! Δηλαδη:
Ο*Ε*Δ=c. (1)
Kαι το πιο ενδιαφερον απ'ολα ειναι οτι η σταθερα c ισουται με 0!!
c=0. (2)
Aπο τις (1),(2) προκυπτει οτι:

O*E*Δ=0.


(Exω μια καλη αποδειξη γι'αυτη την εικασια μου, αλλα δεν τη βρισκω).