Τετάρτη, Οκτωβρίου 24, 2007

Με τη σειρά μου θα ήθελα να καλωσορίσω όλους τους χρήστες αυτού του blog. Τους ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνουν για να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια. Μία προσπάθεια που ξεκίνησε σαν αστείο, σαν μια πλάκα μεταξύ των παιδιών μιας παρέας που σε κάποια στιγμή έτυχε να τμηθούν οι μοίρες τους σε ένα σκοτεινό, γεμάτο υγρασία υπόγειο, όπου τους περίμενε ο ...Θείος Άρης.
Ποιος το φανταζόταν τότε, όταν πρωτοξεκίναγε αυτό το blog, ότι θα έφτανε η μέρα που θα αποκτούσε τόσους πολλούς χρήστες. Ας με συγχωρήσουν οι υπόλοιποι χρήστες. αλλά σε έναν χρήστη θα κάνω ιδιαίτερη mneia, γιατί δίνει ένα ξεχωριστό χρώμα σε αυτή την προσπάθεια και μας θυμίζει ότι δεν μαχόμαστε άδικα.

Τις ώρες αυτές που γράφω αυτές τις αρα.ες, τρέχουν δάκρυα στα αξύριστά μου μάγουλα καθώς θυμάμαι τον Θείο Άρη που με αγάπη και υπομονή ήταν συνέχεια δίπλα μας προσπαθώντας να μας μάθει σκάκι κάτω από αντίξοες συνθήκες και με χαμηλό εως ανύπαρκτο μπατζετ.

Θείε Άρη αυτό το blog είναι για σένα...

οι μαθητές σου...

6 σχόλια:

gkarkamelious είπε...

Λαμπρή μεταγραφή ο biktis!

Ίσως ήρθε η ώρα να αποχωρήσω, αφού ευρέθει αυτό το θαυμάσιο παιδί, αυτός ο άξιος διάδοχος!

Ανώνυμος είπε...

πράγματι, το ταλέντο του είναι πηγαίο
αλλαξαν οι καιροί, ήρθε η ώρα του... Biktis

apla_goddess είπε...

Κι άλλο κουτάβι στην αγέλη. Ας το αφήσουμε να χαζοχαρεί για λίγο καιρό. Σιγά- σιγά θα μάθει τι ενοχλεί και τί όχι τα αφεντικά του. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να του γαβγίσει κανείς.

Evropi Thomopoulou είπε...

@ gkarkamelious:
πράγματι φαίνεται σωστή μεταγραφή αλλά χωρίς τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ η ομάδα δεν βλεπει προκοπή...

@ biktis:
καλώς ήρθες!

gkarkamelious είπε...

Δεν διαφωνώ αλλά υπάρχει ένα ρητό: 'ουδείς αναντικατάστατος'.

Οπότε και γω βαστώ μικρό καλάθι...

pillius είπε...

Biktis FTW!