Σάββατο, Σεπτεμβρίου 03, 2005

Ησυχία

Μάλλον οι χιλιάδες αναγνωστών οι οποίοι παρακολουθούν το ιστολόγιο μετά μανίας άρχισαν να δέχονται τις συνέπειες της νέας αυτής τρέλας, κατέφθασαν οι πρώτοι λογαριασμοί απο τον ΟΤΕ (για Ελλάδα, δεν ξέρω πως στα άλλα κράτη) και κόπηκαν οι συνδέσεις τους μέχρι αυτοί να εξοφληθούν (μιλάμε για υπέρογκα πόσα).
Ξανά στην μοναξιά μας λοιπόν, μπροστά στην εμπριμέ τάβλα με τα ξυλάκια...
Για να μην υπάρχει κενό στην ροή των ιστοριών απο το παρελθόν των συνευρέσεων στο όνομα της εμπριμέ τάβλας, θα κάνω απλά μια νύξη για τον Ιούδα που όλοι οι κύκλοι διαθέτουν (στην Ελλάδα μετά την κατοχή χρησιμοποιείται αντ' αυτού ο όρος ρουφιάνος, που παρόλα αυτά δεν καλύπτει το εύρος του Ιούδα γιατί είναι απλά αδύνατος χαρακτήρας και δεν έχει άλλες επιλογές, ενώ ο Ιούδας λόγω κάποιων αδυναμιών του καταστρέφει το σύνολο του παρόλο που αρχικά ήταν υποσχόμενο). Ο Ιούδας αυτός σήμερα είναι υποψήφιος δικαστής και όλοι του ευχόμαστε ειλικρινά και ολόψυχα καλή επιτυχία. Εδώ μπαίνουν και άλλα θέματα όμως τα οποία δεν είναι δική μας δουλειά να αναλύσουμε.
Κάνοντας την αρχή λοιπόν και προσκαλώντας τους ομοϊδεάτες να απολαύσουμε ένα ωραίο λαϊκό δικαστήριο (την απόφαση την έχουμε ήδη λάβει) παρακαλώ να δημοσιεύσουν τις απόψεις τους για τον γνωστό ιούδα Αντρέι Μποτσαριώνοβιτς Εισαγγελεϊ, ο οποίος ξέχασα να αναφέρω είναι ένα χαρμάνι ανατολικοευρωπαϊκής καταγωγής. Επίσης καλώ τον ειδικό ποινικολόγο εκ Ρουμανίας κ. Αντρέϊ Αντρέου να συνδράμει και αυτός ρίχνωντας και αυτός μερικές πέτρες. Ξέχασα να πω πως η ποινή του υπόδικου είναι η δια ιστολογίου διαδικτύου μέσω δημοσιεύσεων λιθοβολισμός.
Και πλέον έχοντας αποφασίσει την απόφαση και την ποινή μπορούμε να απολαύσουμε την ακρόαση της διαδικασίας για τον κατηγορούμενο ο οποίος ξεπούλησε την ομάδα του (κυρίως την παρέα του) για ευτελές αντίτιμο και προβάλωντας δις φτηνές δικαιολογίες και επιχειρήματα, με τελική συνέπεια η παρέα - ομάδα να απωλέσει έναν τίτλο πανελλήνιου εφηβικού πρωταθλήματος τον οποίο διεκδίκησε μέχρι τέλους σχεδόν και βγάζοντας όλο το πρωτάθλημα με αριθμητικό μειονέκτημα. Αξέχαστο το 5-1 επί του Κορυδαλλού στον πρώτο γύρο ο οποίος κατέβηκε με περίσσεια στόμφου να αγωνιστεί και κατέληξε να ψάχνει την πόρτα εξόδου.
Για την ιστορία αυτόν τον παίκτη τον εξορίσαμε προς παραδειγματισμό.

1 σχόλιο:

Andreas Andreou είπε...

Comrade gkarkamelious,
historia dof Botsarionovits dia feufkei mou. Pleasato passato more stoixeia pour la aparadekti bus stop tou defendant.
Ofcourse, einai gkiltis, but goustaro mega loso poini.
You see, we have a passarro-kelo waiting here...
Adrei