Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2005

Μεγάλη επιτυχία!

Τεράστια επιτυχία σημειώνει ήδη από τα πρώτα του βήματα το blog-ποταμός που διαβάζετε αυτή τη στιγμή! Παρά το γεγονός ότι έκανε πρεμιέρα κατακαλόκαιρο, το βραδύ ρυθμό ενημέρωσης, -φόρτος εργασίας γαρ-, και το περιορισμένο budget, ενθουσιώδη μηνύματα αναγνωστών από όλη την Ελλάδα -και το εξωτερικό- κατακλύζουν καθημερινά τα γραφεία του ιστολογίου μας!
Λόγω περιορισμένου χώρου και πίεσης χρόνου-πρέπει να κλείσουμε την ύλη μας- ενδεικτικά μόνο παραθέτω ένα μήνυμα που μας ήρθε από το βροχερό αυτές τις ημέρες Αμστερνταμ:

Dystyxws den exw xrono na skeftw ti tha grapsw san sxolio sth selida sas. Tha to kanw omws kapoia stigmh. Gi' auto off record sou lew oti grafeis yperoxa kai oti o ............. einai arrwstos. Einai gamath h selida. Elpizw na exei kai synexeia h istoria. Poios einai o tritos? O .......... ?

Οι λογοκριτικές τελίτσες μπήκαν για να προστατευθούν οι συγγραφείς από τα πλήθη των αφιονισμένων θαυμαστριών και το mail δημοσιεύεται φυσικά χωρίς την άδεια του αποστολέα για τον απλούστατο λόγο ότι είναι μακριά!
Να τονίσω-επειδή πάντα υπάρχουν μίζεροι και κακόπιστοι- ότι το παραπάνω μήνυμα είναι 100% αυθεντικό!
Προς επίρρωσιν δε τούτου, τα στοιχεία της 22άχρονης αιθέριας ύπαρξης που μου το απέστειλε (ονοματεπώνυμο,αριθμός ταυτότητας,διεύθυνση κατοικίας, αριθμός τηλεφώνου, φωτογραφία) βρίσκονται στη διάθεση κάθε σοβαρά ενδιαφερόμενου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
(50 ευρώ+Φ.Π.Α. έξοδα αποστολής)

3 σχόλια:

. είπε...

Ζαν, όπως καταλαβαίνεις, πρέπει να διαλέξουμε ποιος από τους 2 μας είναι άρρωστος.

"Γιατρέ, θα πεθάνω?"
"Μην ανησυχείτε, είναι το τελευταίο που θα σας συμβεί"

Andreas Andreou είπε...

Agapite pillosofe pillius,
eidika apo esas den perimena pote tetoia
simperifora. Einai loipon ali8eia oti eiste
pilla proskimenos se ola auta ta logokritika
ka8estota pou xronia tora mas fimonoun-pillonoun-piponoun!
Apaito ameses eksigiseis! Ekso oi telitses apo to blog mas! Ekso oi telitses apo to blog mas!
(oloi mazi)
EKSO OI TELITSES APO TO BLOG MAS! EKSO OI TELITSES APO TO BLOG MAS! EKSO OI TELITSES APO TO BLOG MAS!

gkarkamelious είπε...

Με καθυστέρηση αρκετών ωρών οφείλω να ζητήσω συγνώμη απο τους φίλους μας, που πραγματικά έπρεπε να επιδοτείται η σύνδεσή τους μόνο και μόνο επειδή έρχονται σε αυτο το καταγώγιο, για τον λόγο ότι δεν πήρα θέση νωρίτερα σαν πνευματικός πατέρας αυτού του χώρου.
Ναι, λοιπόν το ομολογώ. Είμαι άρρωστος με την μπάλα που έπαιζα κάποτε πιτσιρικάς και δεν μπορώ να ξαναπάιξω, με τα γιουρούσια που αμόλαγα, με χίλια δυο (γκόμενες που δεν μου κάτσαν κτλ.) Παρόλα αυτά όμως νομίζω και οι υπόλοιποι συνοδοιπόροι είμαστε το ίδιο άρρωστοι με το σκάκι και για αυτό τον λόγο η φίλη μας απο το Άμστερνταμ δεν θα πάρει το νόμπελ μόνο ανακαλύπτοντας την μισή αλήθεια. Μπορεί βέβαια η αρχή να είναι το ήμισυ του παντός αλλά και το τέλος είναι το άλλο μισό του!