Κυριακή, Αυγούστου 12, 2007

Sunrise Avenue - Fairy Tale Gone Bad

This is the end you know
Lady, the plans we had went all wrong
We ain't nothing but fight and shout and tears
We got to a point
I can't stand
I've had it to the limit
I can't be your man
I ain't more than a minute away from walking

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
I slowly realized there's nothing on our side

Out of my life,
Out of my mind
Out of the tears that we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head,
Out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
But we did something we can never turn back right
Find a new one to fool
Leave and don?t look back.
I won't follow
We have nothing left.
It's the end of our time

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
There's no more rabbits in my hat to make things right

Out of my life,
Out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head,
Out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

10 σχόλια:

apla_goddess είπε...

gnwrisa mia kopela. pantreutike giati emeine eguos enan anthrwpo pou katw apo alles sunthikes den tha eixe pantreutei. oxi giati den ton agapouse, alla giati o idios antimetwpizei provlimata alkoolismou. exase to mwro mesa se 20 meres. 9 mines later i katastasi metaksi tous einai xalia, kuriws meta to sumvan. thelei na parei diazugio kai tis kanei psychologiko polemo.

se enan tetoio anthrwpo ti les? sigoura the fairytale gone bad.

kai einai mono 28.

ilovempampouinous είπε...

Αγαπητη Ekaterini

Αφου σου δηλωσω και εγω την αμεριστη συμπαρασταση μου προς την βασανισμενη ψυχη σου αλλα και επειδη εισαι "μια μικρη σοφη", εχω να πω τα εξης:
1)Αναρωτηθηκες μηπως ο τυπος απεκτησε (ή εστω επιδεινωθηκε) το προβλημα του αλκοολισμου του διοτι εβλεπε επι μονιμου βασεως την περι ης ο λογος? Μπορει να ήθελε απλως μια ξεπετα!
Εγω ξερω τι θα της ελεγα αλλα αυτολογοκρινομαι. Ξερω επισης οτι δεν θα της ελεγα να ακουει το τραγουδι του Νορβηγου ομοφυλοφιλου.
2)"Ο περισσιος φαλλικος συμβολισμος στο παιχνιδι του σκακιου παρεχει καποια ικανοποιηση της φαντασιας στην ομοφυλοφυλικη επιθυμια και της επιθυμιας για αμοιβαιο αυνανισμο...Το ματ μπορει να ιδωθει ως καταπνιξη του φοβου για σεξουαλικη ανικανοτητα." Fine
Γι'αυτο οταν ο Μασουρος κερδισε τον Στελλα ειχε αυτο το παραξενο υφος!
Γι'αυτο ο γιος του administrator παρατησε τον αμοιβαιο αυνανισμο και συνεχιζει το μιναρισμα κατα μόνας!
3)Στο τουρνουα της Καβαλας ο 20χρονος Γιαννης Παπαδοπουλος παιζοντας μεγαλη μπαλα, τερματιζοντας αηττητος, κανοντας νορμα GM και εχοντας αποδοση 2620, εισεπραξε το ιλιγγιωδες ποσο των 54.50 Ευρω!!!! Οι Svetushkin και Graf-Nenasev πηραν απο τα 3 το μακρυτερο! Καποιοι φορμαρισμενοι και κωλοφαρδοι GM των 2 τελευταιων γυρων πηραν 360 Ευρω. Αυτη ειναι η αξια του σκακιου. Προτεινω σε Β. Κοκκαλη και Π.Κανελλοπουλο να πανε στον Πυργο, να εισπραξει ο 1ος νικητης τα 500 Ευρω και να νιωσει για τελευταια φορα στη ζωη του πνευματικα ανωτερος απο τους διεστραμενους της Καβαλας.
4)Υστερα απο την κοινωνικη πιεση που δεχθηκα, αποφασισα με βαρια καρδια να απουσιασω για 4 μερες. Ετσι κι αλλιως οι αοκνες προσπαθειες μου να επαναφερω τον panmas στον ορθο δρομο στεφονται με παταγωδη αποτυχια. Φοβαμαι ειλικρινα πλεον οτι θα δυστυχησει στη ζωη του.
Αποφασισα λοιπον να θεσπισω χρηματικο επαθλο 500 ΕΥΡΩ σε οποιον συμβαλει αποφασιστικα ωστε ο Παναγιωτης Μασουρος να μην παιξει επισημη σκακιστικη παρτιδα το 2008. Ειναι η οριστικη προσφορα μου!
5)Αφου δηλωσω οτι οι παρενεργειες του καυσωνα εξαφανιστηκαν, σας αποχαιρετω ολους σας (δηλ. απλουστερα apla goddess σε φιλω ηλεκτρονικα γιατι αλλιως δεν προβλεπεται σ'αυτη τη ζωη).
6)Οποιος εχει καποιο προβλημα μαζι μου ας στειλει email στον τυπο που βαρεθηκα να κοιμαμαι και να ξυπναω μαζι του καθε μερα: spsofos@gmail.com

apla_goddess είπε...

1) opoios thelei ksepetes na pairnei profulakseis. Den tha plirwnoun alloi ta gam.....a tou. gia na min pw ti alles parenergeies mporoun na exoun oi ksepetes.

2) oi loipes plirofories itan asxetes me to post.

3) gia na me filiseis, prepei na pareis tin adeia tou pillius.

gkarkamelious είπε...

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ενήλικες αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεων τους.

Για να μην παρεξηγηθώ, η ιδέα είναι ότι οι άνθρωποι κινούν τις καταστάσεις και δεν κινούνται απο αυτές.

Επομένως, δεν βλέπω κάτι το παράλογο ή λάθος στην ιστορία, η οποία είναι λυπηρή βέβαια, αλλά όπως φαίνεται ο καθένας απο τους πρωταγωνιστές έκανε τις επιλογές του και απολαμβάνει τις συνέπειες τους. Οι κακές επιλογές τονίζουν γιατί πρέπει να αποφεύγονται. Απο κει και πέρα τι να γίνει δηλαδή;

Ο καθένας αναλαμβάνει ότι του αναλογεί και είναι σε θέση να χειριστεί.

Μάλλον θα πρέπει να πεις στον άνθρωπο αυτό που είναι μόνο 28 να κόψει τις μαλακίες και να σοβαρευτεί γιατί έχει πολλά χρόνια μπροστά του και πολλαπλάσια λάθη να κάνει. Ποια θα είναι η επόμενη γκέλα;

Στα υπόλοιπα, ομολογώ ξαφνιασμένος απο την αλλαγή των γραφόμενων Κατερίνας, Σπύρου και πραγματικά έχει ενδιαφέρον να διαβάζεις τέτοιες αράδες...

There ain't fairy tales, just Tales Of Ales!

apla_goddess είπε...

omologoumenws den kserw pws tha prepei na parei kaneis to sxolio gia tis arades mas. for the time being, I'll take it as a compliment. ;)

apla_goddess είπε...

telos, tha itan suneto na min eimaste austiroi me tous anthrwpous. o anamartitos prwtos to litho valetw. oute vevaia kai na sumponame olo ton kosmo. aplws, i istoria me tromakse, eidika an stin leei to idio to atomo.

Tha mas dw olous se 10 xronia.

ilovempampouinous είπε...

Aγαπητη apla goddess

1)Eπιτελους αποδεχεσαι το γεγονος οτι μια γυναικα πρεπει να πατροναρεται και να παιρνει την αδεια απο τους ανωτερους της ακομη και για ασημαντα καθημερινα πραγματα (γιατι στην ουσια περι αυτου προκειται).

2)Εφ'οσον δεν υπαρχει βιασμος τοτε υπαρχει συναινετικο sex μεταξυ ενηλικων. Δηλαδη τα ηθελε ο κωλος της (ή το μ.....) της της λεγαμενης.

3)Η μοναδικη και αναπαναληπτη προσφορα μου για panmas ειναι διαρκως σε ισχυ εως να ανατραπει απο τη ζωη!

4)Επειδη αποτελει πλεον πεποιθηση μου οτι κατι υπαρχει στον αερα ή στο νερο της Πατρας που χαλαει τον χαρακτηρα των ανθρωπων, σε συνδυασμο με το βιτσιο που εξασκουν, ειδα με χαρα οτι συμμετεχει στον Πυργο ο Σουλτατης που δεν εχει φθαρει ως ανθρωπος απο κακες συναναστροφες. Ιδου πεδιον δοξης λαμπρον! Καποιοι απο σας ειστε ικανοι για ολα.

5)Υπαρχει μια τελευταια φορα που θα δεις καποιον, αλλα εσυ δεν το ξερεις οτι ειναι η τελευταια. Κι υστερα ευχεσαι να ηξερες τοτε ολα οσα ξερεις τωρα. Αλλα δεν τα ηξερες και τωρα πια ειναι αργα. Και λες στον εαυτο σου "πού να τό'ξερα, πώς να τό'ξερα"

apla_goddess είπε...

pote den lew "makari na to 'ksera". I zwi sou fulaei panta ta kalutera gia to telos. giati loipon na lismoneis kati to opoio den to apodexetai oute kan to sumpan? i teleutaia fora afora kai to allo atomo. kai auto tha mpei sti diadikasia na skeftei "makari na ksera". kai kathws lene "makarioi oi ptwxoi tw pneumati", xairomai pou den gnwrizw, kai pou den eimai ftwxi.

asxeto, o panmas, to kserei? kai to pio vasiko. o pillius to kserei?

ilovempampouinous είπε...

Dear Katina

Για να κλεισω τους παλιους λογαριασμους που ξεχασα να αναφερω μεσα στην πρωινη τουρλα της Παρασκευης, σου δηλωνω τα εξης:
1)O Ramon Sampedro (1943-1998) που εγραψε και το ποιημα "mar adentro..." δεν ειναι ταινια. Ηταν υπαρκτο προσωπο που η ιστορια του και η μαχητικοτητα του στην υπερασπιση των πιστευω του και της ελευθεριας του θα συγκινουσε τον καθενα.
2)Επειδη προσφατα γιορταζες τα γενεθλια σου, ευχομαι χρονια πολλα και καποτε να γινεις ανθρωπος. Τωρα εισαι μία, αλλά Λεων! Εξ αιτιας του χειμαρρωδους λογου σου, δεν θυμαμαι ακριβη ημερομηνια. Θα ρωταγα τον pillious αλλα επικρατησαν ωριμοτερες σκεψεις.
3)Ο panmas αλλαξε κινητο (αντι ν'αλλαξει ζωη)! Οταν συναντηθειτε κανε μια συντομη δηλωση on camera για ο,τι σε τρωει, ο,τι σε πνιγει. Φυσικα το επαθλο των 500 Ευρω που εχω αθλοθετησει ισχυει και θα το παρει εξ ολοκληρου οποιος επαναφερει τον panmas και ΟΧΙ ο ιδιος ο panmas!
4)Αααν το παρεις καποτε χαμπαρι, θα αντιληφθεις οτι η τελευταια φορα αφορα ΜΟΝΟ 1 ατομο.
Μακαρι να εισαι πτωχη τω πνευματι και πτωχη γενικως, ωστε να εχεις το εντονο κινητρο μεταβολης της καταστασης σου.
Το κατανοησαμε οτι επιθυμεις να πατροναρεσαι απο τον pillious. Kαι εγω πιστευω οτι ειναι ενας Αδωνις. Ξεχωριζει σαν τη μυγα μες στο σκακιστικο γαλα (ή μήπως τελμα?).
Κανονισε κακομοιρα μου να χασεις το κελεπουρι και να καταπεσεις ως πεπτωκος αγγελος σε καποιον απο την υπολοιπη παρεα.


TOΠΙΚΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Τελικα η ανθρωπινη διαστροφη δεν εχει ορια! Μετα το oral sex, το anal sex, την ουρολαγνεια, την κοπρολαγνεια, την νεκροφιλια, την παιδεραστια και την ακλονητη πεποιθηση οτι καποτε ο Ολυμπιακος θα παρει Champions League, συνειδητοποιησα με τρομο οτι υπαρχει κατι χειροτερο: O σκακιστικος τουριστας!!!!
Ο σκα.του. φευγει απο το σπιτι του και διανυει 100αδες km για να παρακολουθησει σπανιο θεαμα οπως τους Λαζαριδη, Σπηλιοπουλο να μετατρεπονται σε γιγαντες, τον panmas να χανει απο εναν με -450 ελο (μου κατεριψε το ρεκορ) και τα πατρινα παιδια μας να τον πινουν, ενω Βολιωτες, Φωκιδες(?!) και Αθηναιοι να δειχνουν τι εστι ταλαντουχο νιατο. Συμφωνα με επιβεβαιωμενες πληροφοριες, αναμεσα σ'αυτον τον τουριστικο εσμο ηταν και το πρωην σκακιστικο ινδαλμα μου, ο Παναγιωτης Κανελλοπουλος! Τον αποκυρησσω μετα βδελυγμιας.
Φυσικα δεν θα μπορουσε να απουσιαζει και ο γνωστος 62χρονος* που γουσταρει τα Πατρινα αγορακια. Φοβαμαι μονο μην το γυρισει σε κατι Διασακομαγκλαρηδες και μας γυρισει την πλατη. Αντιο ενημερωση τοτε!
Η απουσια απο τα δρωμενα του gkarkamelious, αν επιβεβαιωθει, μονο ως θετικο γεγονος μπορει να χαρακτηριστει. Εννοειται οτι για αυτη την περιπτωση δεν υπαρχει κινητρο αποσυρσης!
Σημερα μας προεκυψε νεος σκα.του. Ο προεδρος της ΕΣΣΣΣΣΣΠ ανεβηκε την Β.Κων/νου και πηγε να δει τον φιλο του τον Χρυσανθο να παιζει με εναν Ρωσο και τον "αδελφο" του τον Στρατο να παιζει με εναν Ρωσοποντιο. Βλεπω να χρεωνει ξενοδοχειο, βενζινη, διοδια στην ΕΣΣΣΣΣΣΣΠ!


*Στην πολιτισμενη Γαλλια εχει προκυψει τεραστιο θεμα με τον 61χρονο Φρανσις Εβραν που 45 μερες μετα την αποφυλακιση του για σεξουαλικη κακοποιηση ανηλικων ασελγησε πανω στον 5χρονο Ενις στην πολη Ρουμπε. Ο Ενις βρεθηκε γυμνος και εγκαταλελειμμενος σε γκαραζ. Στις τσεπες του 61χρονου παιδεραστη βρεθηκαν κουτια Viagra που ειχε συνταγογραφησει ο γιατρος της φυλακης!!!
Εαν θελετε να συμβουν τετοια πραγματα (αν δεν εχουν συμβει ηδη) στην πολη μας, δεν εχετε παρα να μην κανετε τιποτα.

apla_goddess είπε...

a) fallen Angel, i mallon Dark Angel, itan to nick mou epi seira etwn.

b) nai, o pillius einai enas skakistikos, kai oxi mono adwnis.

c) o andras pou tha me patrwnarei den exei gennithei akomi. autos tha einai o gios mou. opws exw pei, ta katharoaima den damazontai. se kamia periptwsi den ta grafw auta gia na ksupnisw to "arseniko" stous gurw mou, kai na tous valw sto tripaki na me "damasoun". auto einai stasi zwis.

d) afou me ksereis. kata vathos, ws liontari pou eimai, eimai mia gatoula. dustuxws, den exw epignwsi tou megethous kai tis dunamis mou, kai otan me xaideuoun, or just play with me, ginomai epikinduni. den to thelw omws. apo ti fusi mou eimai xadiara kai arketa tempela. thelw agapi, storgi kai xadia.

e) an perimeneis na tarakounisw ton panmas, mallon kaneis lathos. ki egw perimenw kapoion na tarakounisei emena. nai mou aplwsei to xeri, kai na mou pei "wake up". To call my name and wake me up from this dream. just that. esu kai oloi oi alloi, kanete o,ti mporeite. kai sas euxaristw gia auto.