Πέμπτη, Φεβρουαρίου 01, 2007

STRIKE!!! ...again 'n again!

Το αγαπημένο μου νούμερο είναι το 148!

Γιατί; Γιατί είναι το νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο bowling άσχετων παικτών που συνηθίζουν να παίζουν και σκάκι.

Και όχι μόνο.... (βλ. Munchkin!)

15 σχόλια:

. είπε...

και νόμιζα πως ήταν τα κιλά σου

(πρώην κάτοχος του ρεκόρ που δεν έχει χωνέψει την ήττα)

gkarkamelious είπε...

Θα μπορούσε να είναι και το ύψος μου, οι τρίχες της κεφαλής μου ή το παραλίγο το ELO μου...

(Ευτυχώς τίποτα απο αυτά δεν είναι...)

Μήπως είναι οι τρίχες των κεφαλης των μασούροτα και σοφότα μαζί ?!!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι λίγος ............

ilovempampouinous είπε...

Aν δεν επανεμφανιστει η ΘΕΑ θα σε κοψω δια παντος. Οσον αφορα το bowling, μου θυμιζεις τον χοντρο Τζον Τορτουρο στο 'The Big Lebofski'!
Παρεπιμπτοντως, αν γραψεις Big Lebofski στο google, η πιο δημοφιλης αναζητηση ειμαι... ΕΓΩ σε παλαιοτερη τοποθετηση μου οπου συμφωνουσα με την apla goddess οτι εισαι καφρος!!!

gkarkamelious είπε...

Αμα κάνεις την κορίνα σοφότα, εγώ θα κάνω την μπάλα και θα σου ρίξω και σένα ένα strike, έτσι για να είσαι πλήρης!

apla_goddess είπε...

kanena neo post?

apla_goddess είπε...

pros gkarkamelious kai ilovempampouinous: par' oti trelainomai na vlepw antres na paleuoun, akomi kai an den einai gia mena, rwtaw pou einai to epipedo tou eugenes sport pou antiproswpeuete? gia onoma tou theou, kai tis theas, diladi, emena. kafros o enas, apeiles o allos ktl. kai meta anarwtiemai. se ti kosmo tha ferete ta thnita paidia sas?

gkarkamelious είπε...

Σίγουρα δεν μπορείς να πεις ότι αντιπροσωπεύπουμε αυτό το ευγενές άθλημα, όπως ούτως ή άλλως κανείς εδώ στην Πάτρα (ανεξαρτήτως τι δηλώνει ο καθένας και τι πιστεύει για τον ευατό του).

ilovempampouinous είπε...

Aγαπητη apla goddess: Eγω αντιπροσωπευω μονο το γνωστο παιχνιδι Κουιντιτς!
Eπειδη τα γραπτα μενουν, εσυ ειπες "καφρο" τον φιλο μας και εγω φυσικα συμφωνησα ασμενως!
Εκτος απο τα αγεννητα θνητα παιδια μας, που η Φυση μας δινει την δυνατοτητα να τα αποκτησουμε οποτε θελουμε, σε αντιθεση με ατομα της συνομοταξιας της ξapla goddess, δυστυχως για τις αυτου μεγαλειοτητες σας ειναι θνητοι και οι γονεις τους! Τρανο παραδειγμα η Ανν Νικολ Σμιθ, 39 και η Ερικα Ορτιθ, 31 που ηταν αδελφη της πριγκιπισσας της Ισπανιας. Πριν λιγο μας αδειασαν τη γωνια!
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: Καντε ΤΩΡΑ κανα κουτσουβελο γιατι Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ Νο 6969696969.

apla_goddess είπε...

dustuxws, emeis oi Theoi eimaste ligoi. ti na kanoume. ta dika mas paidia tha einai apla imitheoi. varu pligma gia ti genia mas, auto to mpastardema, alla ti allo mas menei?
apo kei kai pera, nai, eipa mono ton gkarkamelious kafro, omws kai 'su re paidaki mou, les kai prospatheis na mou alakseis gnwmi. i prwti entupwsi, fusika, menei. alla apo enan ilovempampouinous perimenw kati anwtero.

panmas είπε...

Δε βλέπω κανα ποστ για το νέο δοιηκητικό σχημα της ΕΣΣΠ με πρόεδρο το Μπούνια.
Να δημιουργηθεί άμεσα για να δωθεί η ευκαιρία στον ilovempampouinous να τα χώσει στην καινούρια ολιγαρχία του Πατρινού σκακιού.

Με έκπληξη και χαρά βλέπω οτι η θεά του μπλόγκ προσεγγίζει το καυστικό επίπεδο των σχολίων σοφού. Ειδικά το σχόλιο με τα θνητά παιδιά ειναι σαν να το είπε ο ίδιος!

ilovempampouinous είπε...

Αγαπητη apla goddess, o μοναδικος τροπος να ολοκληρωθεις ως γυναικα, ειναι να βρεις εναν πλουσιο και χρησιμοποιωντας την τρυπα σου να αποκτηστε 1 ημιθεακι. Οσο γινεται γρηγοροτερα ομως γιατι καθε 28 μερες αυτοκτονει και απο 1 ωαριο σου! Λιγοτερα απο 100 εμειναν!
Αγαπητε gkarkamelious, oπως ειδες στην πραξη, με 6 ψηφους μπορει καποιος να ελεγχει την ενωση σωματειων! Η θεωρητικη μπουρδολογια για το καλο του σκακιου ελπιζω να μην επαναληφθει εις τον αιωνα τον απαντα, αμην.
Αναμενω τον super-χοντρο να καταλαβει τα θερινα ανακτορα της ενωσης νικητης και τροπαιουχος πανω στο τρακτερ του πατερα του, οπως εκανε οταν πρωτοπηγαινε να διδαξει στο δημοτικο!
Ο πρωην προεδρος θα δικαιωθει αφου καταναλωσει 69 τονους μπυρα ή αργοτερα? Ιδου η απορια!

apla_goddess είπε...

agapi mou, an emeis oi theoi gamiomastan gia na kanoume paidi, tote mallon tha kaname mpampouinakia

ilovempampouinous είπε...

Mην γινεσαι προστυχη κουκλα μου γιατι καταπίπτεις στο επιπεδο μου. Κατσε στο Βασιλειο των ονειρων σου και δεν θα σε πειραζει κανενας. Θα εμφανιστει καποτε και ο Λευκος Ιπποτης που θα πραγματοποιει καθημερινα ολες τις επιθυμιες σου.
Εξυπακουεται φυσικα οτι I love mpampouinakia!

apla_goddess είπε...

twra eida auto to post. re mpampouine, telika ti tha ginei me tin parti sou?