Παρασκευή, Απριλίου 07, 2006

Διπλωματικές κινήσεις

Μαθήματα διπλωματίας παραδίδει ο ψηλός (pk), με τον κομψό τρόπο με τον οποίο επέλεξε να 'σβήσει' το ολίσθημα της προηγούμενης Κυριακής.
Οπότε και αποφάσισε να αμβλύνει την κατάσταση βάζοντας μια δεύτερη αναβολή στην σειρά λόγω ανειλημμένων επαγγλματικών υποχρεώσων.

Εύγε ψηλέ, χαλάλι σου...

Και τώρα παρακαλώ πολύ την απαιτούμενη παύση και ησυχία, για να υποδεχθούμε την ιέρεια αυτού του χώρου, την μία και μοναδική apla goddess...!

Απολάυστε,

Κατερίνα βγαίνεις, η πίστα σε περιμένει για το νέο σου post...

8 σχόλια:

apla_goddess είπε...

se euxaristw kale mou. The thing is, exw mia seira apo posts pou tha ithela na grapsw, opote tha me dieukolinate an dialegate metaksi David Beckham, or Aples sumvoules gia na ginete ki eseis ena it- girl/ it- boy.

gkarkamelious είπε...

what about David Bowie?

ilovempampouinous είπε...

Το 33% του κοινου, που ενδιαφερεται μόνο για την xapla goddess και οχι φυσικα για χοντρους οπαδους του gay μουστακια, απαιτει αμεσα David Beckham o οποιος δηλωσε προσφατα οτι πασχει απο OCD. Aυτο διακρινω οτι εχει και ο gxeftilious αλλα αυτος ειναι ασημος.
PS: Κλαψε και αλλο εως οτου μαθεις να ζεις με τις απωλειες.

gkarkamelious είπε...

Φαντάζομαι όταν μιλάς για απώλειες μιλάς απο προσωπικές εμπειρίες και φαντάζομαι το προφανέστερο, την απώλεια της πλούσιας κόμης σου και της υπόλοιπης γοητείας σου. Όμως δεν έχεις συμβιβασθεί ακόμη με την δράση του χρόνου πάνω σου.

Γιατί δεν συμφιλιώνεσαι με αυτό πρώτα, και μετά να το ρίξεις στην αμπελοφιλοσοφία αγαπητέ Σπύρο;

ilovempampouinous είπε...

To 40% του κοινου (σε μαζα) απαιτει σεβασμο. Κατω οι οπαδοι του μουστακια. Ζητω οι μπαμπουινοι της ΝΕΠ. Μπραβο στον Μπερλουσκονι που οπως και ο Σρεντερ πουλησε ακριβα το τομαρι του και ισως εχει 2η ευκαιρια!
PS: Aγαπητε gxeftilious σε πληροφορω οτι ολοι θα πεθανουμε και ο χρονος θα μας νικησει ολους. Οι χοντροι φευγουν πρωτοι, εγω μετα και ο pk θα κλεισει την πορτα (της κολασης)!

apla_goddess είπε...

telika, thelei olo to anagnwstiko mou koino, oi fanatikoi opoadoi mou, kai to fun club mou David? ti tha ginei re paidia, polu sto perimene me exete.

P.S: who is gxeftilious? neo melos?

apla_goddess είπε...

aaaa, kai poios einai o gay μουστακιας? re, paidia, afou kserete pws thelw na ta mathainw ola...

gkarkamelious είπε...

Αν η αντίληψη σου μικρή μου κατερίνα λέει ότι ο gxeftilious είναι νέο μέλος, είτε μαγειρεύεις όταν διαβάζεις το blog, είτε εξηγείται πως αντιλαμβάνεσαι την βάναυση κακομεταχείριση και διαγραφή όσων γράφετε εσείς εκεί κάτω στο αμπάρι της γαλέρας.

Κατερίνα συγκεντρώσου!

(Συγνώμη Γιωργάκη χορευταρά)