Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2006

Mel(qiades) Estrada IS DEAD!

Κυρίες και κύριοι,

βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας προσκομίσω την πιο τρανή απόδειξη των προηγούμενων post για τις αλλεπάληλες ταφές του ταλαίπωρου Mel.

Μπαίνοντας στο site του Ster να δώ τι μπορεί να υπάρχει για απόψε, με μεγάλη έκπληξη είδα να έχει αποσυρθεί ότι υλικό υπάρχει σχετικά με την ταινία, ακόμα και απο τις ώρες προβολής. Για να καταλάβετε καλύτερα, ενώ υπάρχει ενημέρωση για τις τελευταίες ταινίες, ενώ διατηρούνται ακόμα παλιότερες (π.χ. στην Λούφα και Παραλλαγή μπορεί και να έχουν μπει μια - δυο σειρές νέων πρωταγωνιστών), παρόλα αυτά για τον Mel, έγινε το ντεμπούτο την προηγούμενη εβδομάδα και μετά όπως όπως αποσύρθηκε.
Εκεί και αν θάφτηκε πάλι! Έχω χάσει το μέτρημα με αυτόν τον απίθανο!

Melqiades Estrada! Η χαρά του νεκροθάφτη!

Λοιπόν, κλείνοντας και για να μην μακρυγορούμε.

Όλα αυτά που δημοσιεύτηκαν αυτές τις ημέρες, δεν αποτελούν άλλο ένα βίτσιο δύο παράξενων σκακιστών, το οποίο θα μπορούσε να είναι πολύ λογική εξήγηση κατά τα άλλα.

Είναι απλά γεγονότα.

Και ιδού η παραπάνω προαναφερόμενη απόδειξη!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος να μου εξηγήσει την ταινία.Την βλέπω καιρό τώρα σε διάφορους κινηματογράφους, με τον ανατριχιαστικό τίτλο της και αναρωτιέμαι.Και ακούω και τους διάφορους κριτικούς κινηματογράφου να λένε ότι σαν κι αυτή δεν υπάρχει άλλη και μόνο αυτή αξίζει...
Καλά έκανα και δεν πήγα να τη δω.

Ανώνυμος είπε...

Και έχει και πλάκα όπως τα περιγράφεις.