Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2005

Ιούδας ή τελευταίος επιζών;

Τις στιγμές που πληκτρολογώ νευρικά αυτές τις λέξεις, οδείρεται το τηλέφωνο μου απο τις κλήσεις των αθώων θυμάτων του εισαγγελέα, στα οποία είχα υποσχεθεί να συμμετάσχω στον μαζικό βασανισμό μας και, τι πρωτότυπο, την έκανα λαμόγια!

Πραγματικά όμως ήμουν έτοιμος να κατέβω αλλά τι να πω, μια ακινησία με καθήλωσε σταθερά και τελικά έμεινε μόνο η αρχική θέληση. Ίσως το γεγονός ότι είμαι ο μόνος ο οποίος δουλεύει αύριο να μου δώσει κάποια ελαφρυντικά και να μειώσει την επερχόμενη καταδίκη μου.

Απο την άλλη βέβαια δύο συνεχόμενα πρώτα τραπέζια 'πίστα', είναι too much για οποιονδήποτε μέσα σε διάστημα λίγων ωρών. Δεν αναφέρομαι κάπου αλλού, αλλά φυσικά στην αυριανή εμφάνιση του Χριστόδουλα (ή Χριστοδουλόπουλα) στο ναό σήμα κατατεθέν της πόλης. ΟΚ, το ένα τραπέζωμα, το άλλο; Μα φυσικά το fagotto, χωρίς βέβαια όνομα μαρκίζας σαν του Χριστόδουλα, αλλά νέα παιδιά που το παλεύουν. κάτι σαν fame story χωρίς κάμερες και τηλεψηφοφορίες...

Merry Christmas fellas, gotcha!

Ξανακοιτώντας τον τίτλο, το τηλέφωνο χορεύει ακόμα, πόσο αλλάζουν τα πράγματα όταν αλλάζει η σκοπιά απο την οποία εξετάζεις κάτι...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χοντρε σε εχει βαρεσει ανεπανορθωτα η μαλακια.

Ανώνυμος είπε...

na ypothesv oti anaferesai se mena, gia to phone call. Egw vre, ithela apla na sou pw, oti allaksame gnwmi. Eimaste san autous pou teleutaia stigmi den mpainoun sto airoplano...

pillius είπε...

Πρώτος επιζών, δηλώνω παρών!
ψάξε τους υπόλοιπους...

gkarkamelious είπε...

Βλέπω πως ο ανώνυμος φίλος μας, αν και εκνευρίστηκε που δεν μοιράστηκα το χθεσινοβραδινό ξενύχτι μαζί του, παρόλα αυτά πλέον έμαθε να λειτουργεί στο πνεύμα του χώρου, αν και ακόμα κινείται λίγο ατσούμπαλα σαν μπέμπα, αν μπορεί να θεωρηθεί έτσι.
Όμως πρέπει να του αναγνωριστεί ο αρκετά μακρύς δρόμος ο οποίος καλύφθηκε ως τώρα, και να του δωθεί μερική πίστωση χρόνου επιπλέον ώστε να εναρμονισθεί πλήρως στον ρυθμό.

Με την ευκαιρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Αντρέηδες της παρέας, εισαγγελείς, ρουμάνους και ποντίφηκες... Ξέχασα κανέναν; Ω! συγνώμη, ήταν τυχαίο!