Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2005

Αποχαιρετισμός στα όπλα

Χθες 17 Νοεμβρίου, ημέρα ελεγχόμενης αντίδρασης και επαναστατικού ρεψίματος, έλαχε στον pillius να είναι και η τελευταία του ημέρα στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις!
Σε δυο τρεις βδομάδες παίρνω και το χαρτί-τελευταίο γραμμάτιο του αρχέγονου χρέους μου προς την πατρίδα- και η θητεία μου στο Πολεμικό Ναυτικό θα αποτελεί πια ανάμνηση.
Τί αφήνει αυτή η ιστορία;
Στο μυαλό μου έρχονται μοναχά τα τετριμμένα: δέκα παραπανίσια κιλά, αμέτρητα τσιγάρα, λίγη καφρίλα παραπάνω και βέβαια άνθρωποι και καταστάσεις που αλλιώτικα δε θα γνώριζες ποτέ. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στους ανηλεείς μηχανισμούς παραμόρφωσης της μνήμης.
Και στα δικά σας!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι αποχαιρέτησες τα όπλα πριν ακόμα πάρεις τα απολελόχαρτο στα χέρια σου, δείχνει απλά πόσο δύσκολη θητεία σίγουρα είχες. Εύκολα φαντάζεται κανείς πόσο θαλασσοδέρθηκες και πόσες αγγαρείες έκανες.
Πτου σου παλιόβυσμα!
Τι να πουν και κάποιοι άλλοι που υπηρέτησαν σε πραγματικά στρατόπεδα (Θράκη, Κομοτηνή, Ξάνθη);
Δεν φταις εσύ όμως, φταίει το σύστημα του τόπου μας.

Παλαιός ε.α.

gkarkamelious είπε...

Ζητώ ταπεινά συγνώμη για την αναστάτωση που προκαλώ με την επανεμφάνιση μου (κάτι σαν τον Μητσοτάκη, επίτιμος κτλ), αλλά βλέπω δύο πράγματα για τα οποία πρέπει να παρέμβω;
Καταρχάς ζητώ να αποκαλυφθεί η οικογένεια η οποία κυκλοφορεί τελευταία (μπάρμπαδες κτλ)
Κατόπιν θέλω να ρωτήσω τον φίλο μου pill, που απευθύνεται λέγοντας και στα δικά σας; Υπάρχει κάποια ψυχή που διαφέυγει της ένστολης περιόδου της ζωής μας. Όχι τίποτα άλλο αλλά με τον pill είχα εφυσηχαστεί γιατί κατά την κατάταξη του είχαμε ευχηθεί φεύγοντας να κλείσει και την πόρτα. Δεν πιστεύω να έμεινε ανοικτή και να τρέχουμε πάλι κερατιάτικα...
Τέλος για τον παλιό που υπογράφει, αν ενδιαφέρεται για πραγματικές θητείες και ιστορίες απο την σαβάνα να του δώσουμε το τηλέφωνο του εισαγγελέα Αντρεί Μποτσαριώνοβιτς Εισαγγελέϊ, να τα πουν να το ευχαριστηθούν.

pillius είπε...

ξέχασες φίλε gkarkamelious ότι ο panmas μόλις φόρεσε τα χακί, ενώ ο ψηλός ακόμα παριστάνει τον κουφό στο κάλεσμα της πατρίδος;

. είπε...

το 0 πάρτε, δεν σας ακούω

gkarkamelious είπε...

Όποιος είναι τόσο μάγκας και αναφέρει ονόματα στα σχολιά του, ας έχει και τα άντερα να υπογράφει με το δικό του.

Ή τουλάχιστον ας διαθέτει χιούμορ για να διαβάζεται...

Σε απλά ελληνικά: έντεχνες μαλακίες με χιούμορ είναι ο σκοπός του χώρου. Σκέτες μαλακίες ας τις κρατήσουν οι έχοντες για την τουαλέτα τους.

Καταλάβατε ή να κάνω και κακα; α;

Ανώνυμος είπε...

Gamoto, oste esi exeses to blog mou...
grrrrrrrrrrrrr

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΝΤΡΕ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ!

gkarkamelious είπε...

Αυτό παίζεται...
Αν μπορούμε να γράφουμε και με μικρά θα ναι ακόμα καλύτερα.

Τέλος, βέβαια και είμαι μεγάλο νουμερό αφού αγγίζω τα 100. Να λέτε δόξα το θεό που μιλάω ακόμα με άτομα διψήφιας ένδειξης στον ζυγό...

Επόμενος στόχος τα 120, οπότε και θα ανοίξω επιπλάδικο... μπας και ηρεμήσω.

Ανώνυμος είπε...

XΟΝΤΡΕ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!!! ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 130. ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ?

gkarkamelious είπε...

Πλήρης κιλών!
Πιο βαριά δεν κυκλοφορεί σε τούτο τον μάταιο κόσμο.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!