Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2005

"Παραμιλάει η Ευρώπη"

Διάβαζα ανυποψίαστος την πρόταση κάποιων από την Σιγκαπούρη για τον περιορισμό των ισοπαλιών στο σκάκι, ώσπου "To draw a parallel with soccer, was it not a common rant in the press by sponsors and spectators that the Greek ultra-defensive style of play in Euro 2004 championship sucked the fun out of the game, legitimate as it may be?"

Πώς βλέπαμε την Λιμόζ στο μπάσκετ επί Μάλκοβιτς (το Μαλίκοβιτς το έφαγε τελικά η μαρμάγκα); Μάλλον, κάπως έτσι μας έβλεπαν και οι άλλοι. Θυμήθηκα και την Γιουγκοπλάστικα τώρα (πάω να κλάψω).

4 σχόλια:

gkarkamelious είπε...

Όπως λέει και ο φίλος μου ο Τάκης, '...πες τους να παν να γαμηθούν...', που θα μιλήσουν κιόλα οι τελεμέδες για την εθνική Έλλάδος. Ξέχασαν φαίνεται όλες τις ταρζανιές που γίνονται κατά καιρούς απο την πάρτη τους. Καλά είναι οι σοβαροί; Και μόνο που ασχολούνται με το σκάκι αποδεικνύεται το παραπάνω αυταπόδεικτα!
Και τελειώνοντας καλαμπούρι καλαμπούρι το pressing που έριχνε εκείνη η εθνική και δεν πρόκειται εύκολα να ξαναρίξει, το άντεξε κανείς; Ή μήπως διέθεταν την κυκλοφορία της μπάλας που είχαμε, περιέργως όντως, τότε; Το να συζητήσω το αν είμαστε τίγκα στην ντόπα οκ δεκτό, αλλά τα παπατζιλίκια των μαΐμούδων απο την Σιγκαπούρη δεν τα μασάνε ούτε στο ελληνικό κοινοβούλιο (που μασάνε άλλα και άλλα...)
Ας είναι όμως, δεν είναι η πρώτη φόρα που φωτίσαμε τους άγριους εκ δυσμών κάποια τέχνη και εισπράξαμε την αγνωμοσύνη τους. Απλά ως τώρα τους δίναμε πράγματα τα οποία απαιτούν σκέψη, την οποία πάντα δανείζονται απο εμάς. Τώρα ενόχλησε γιατί τους τρέξαμε σαν τα ζώα, στην ειδικότητα τους, και παρόλα αυτά λαχάνιασαν. Και λοιπόν;
Τι είπες ρε τάκη να μην μακρυγορώ, γιατί μπορώ να γράφω για μέρες άμα ακούσω μαλακία...; Α!...

. είπε...

Μας βλέπω για διαγραφή λόγω βωμολοχιών (συνέρχεται (both ways) το ΕΣΡ)

Ανώνυμος είπε...

Ma giati kale mou gkarkamelious mou tarazesai, kai oxi tipota allo, alla eisai kai se mia periergi age, you know, we were talking about it the other time, but anyway. Why don't you let them say what they have to?

Telika, se auto to blog, ligo polu, oloi psaxnoun tin tautotita tous, me ton enan or me ton allon tropo, at least. Don't ask how I've jumped to these conclusions.

Kai epeidi, varethika na eimai i gnwsti anonymous, apo simera tha einai i gnwsti anonymous

Melia the Maiar

gkarkamelious είπε...

Ποιος ταράζεται; Απλά βαρέθηκα την ρουτίνα μου σε βαθμό αηδίας και βρήκα τυφλή αφορμή να ξεσπαθώσω. Τόσο απλά και άσκοπα, όσο πετάνε πέτρες τα παιδιά στην λίμνη για να ταράξουν την ησυχία της...

Να παραφράσω λίγο την anonymous και να υπογράψω ...

gkarkamel for mayor?! uh?

Καλά θα ήταν...